dakkapel-aannemer.nl

cropped-logo-dakkapel-montage

Bij dakkapel-aannemer.nl kun je meer licht en ruimte creëren in jouw huis. Je kunt een uitbreiding doen op bijvoorbeeld zolder of op je eigen werkplek. Je kunt dit makkelijk bereiken door een dakkapel te plaatsen. Een dakkapel is een ophoging van het dak in een deel van het dak. Door een dakkapel krijg je meer ruimte om te staan en er komt zo meer licht binnen. Een dakkapel heeft dan ook veel voordelen. Kleine ruimtes in huis die niet praktisch zijn kun je nu uitbouwen, zodat je er wel in kunt staan. Dakkapellen bieden meer ruimte, meer licht, en meer ventilatiemogelijkheden.

Prefab dakkapellen

Wanneer de dakkapel prefab is wil dit zeggen dat hij in de fabriek al kant en klaar op maat is gemaakt. Een dakkapel kan van hout zijn of van kunststof. Het voordeel hiervan is dat de prijs van een dakkapel zo veel lager ligt in verhouding van een dakkapel die ter plaatse gebouwd en geplaatst wordt. De klus is zo via 1 dag geklaard en het sluit prima aan bij de moderne woning. Wanneer je een woning hebt uit de jaren 40 dan zal een prefab dakkapel minder mooi zijn. In dit geval kies je voor traditioneel’. Een traditioneel dakkapel wordt namelijk precies in dezelfde stijl als de woning gebouwd waardoor hij perfect aansluit. Hierbij kun je ook kiezen voor hout of kunststof.

De prijs van een dakkapel

De prijs van een dakkapel is te bepalen aan de hand van veel dingen. Een extra interessant voordeel is wanneer je de dakkapel samen met de buren laat plaatsen. Je hoeft zo de kraan niet 2x  te laten komen. Je kunt een offerte laten maken voor de dakkapel. Dit is afhankelijk van de afmeting. Factoren die een grote rol spelen zijn: dakhelling, de hoogte van de dakkapel, de afwerking (materialen), de kleur, en de opties zoals: bijvoorbeeld inzethorren, ventilatieroosters, of wellicht elektrische rolluiken.