De beste keuken vind je bij Roukens en van Gaalen

Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe keuken in de omgeving van Ede? De mooiste en beste keukens vind je bij Roukens en van Gaalen. Het bedrijf zoekt samen met de klant naar de keuken die het beste bij de klant past. Omdat dit te doen komt een van van de werknemers van het bedrijf langs jouw woning om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Het bedrijf proeft de sfeer in jouw woning en werkt een prachtige keuken voor jouw uit. Aan de keukentafel in jouw woning presenteren zij de schermen voor jouw nieuwe keuken. De schets zal in 3D te zien zijn zodat je alles tot in het kleinste detail aan kunt passen en de ideeën echt tot leven komen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Waarom kiezen voor Roukens en van Gaalen

Roukens en Van Gaalen onderscheid zichzelf van de concurrenten door middel van persoonlijk advies aan huis. Wanneer er een bezoek aan jouw woning wordt gebracht wordt de stijl van jouw woning gezien en de ruimte van de keuken opgemeten. De belangrijkste details van de woning worden gezien, zoals de vloer, de mogelijk voor een eventuele uitbouw, het type plafond en de huidige keuken situatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de studio zodat het bedrijf jou een 3d tekening kan presenteren. 

Een vakkundige montage

Roukens en van Gaalen beschikt over een eigen montage team die bestaat uit deskundige monteurs. Hierdoor wordt de plaatsing van jouw nieuwe keuken uit handen genomen door echte professionals. Spreekt houdt nou erg aan? Neem dan eens een kijkje op de website.