De Como wastafelkraan

Ik had plannen om de badkamer te veranderen. Het eerst waar ik naar zocht was een Como wastafelkraan. Om precies te zijn het inbouwmodel in een mooie warme koperen kleur. Deze wastafelkraan had ik gezien bij een vriendin die net haar badkamer had verbouwd. Omdat ik het zo snel niet kon vinden op internet heb ik het toch maar even aan haar gevraagd waar ze deze prachtige kraan gekocht had. Ze verwees me naar de website van www.sanitear.nl. Ze drukte me nog op mijn hart dat ik de wastafelkraan zonder twijfel hier kon kopen. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn met de kraan dan lossen ze dit direct op een hele goede service. Na deze positieve ervaring van mijn vriendin ben ik op de website gaan kijken en heb ik de bestelling geplaatst.

Ben er echt heel blij en tevreden mee

De Como wastafelkraan bestellen had ik al snel geregeld. Toch had ik nog even een vraag over de montage en de levertijd. Ik heb hiervoor even telefonisch contact gezocht. Ik kreeg een hele deskundige en vriendelijk medewerker aan de lijn. Die mij een uitgebreide uitleg kon geven over het plaatsen van het inbouw model wastafelkraan. Dankzij de snelle levertijd de uitgebreide uitleg en de uitstekende service heb ik eindelijk de kraan die ik al zolang wilde hebben. Ben er heel blij mee en mocht ik ooit weer een kraan of iets anders van sanitair nodig hebben dan koop ik die bij hetzelfde adres.