De sleutel om te voorkomen dat je buitengesloten raakt

Voor mensen die willen voorkomen dat buitengesloten raken is er een sleutel die ze kunnen gebruiken. Dit is geen fysieke sleutel maar een symbolische en deze sleutel is preventie. Je kunt al makkelijk voorkomen dat je buitengesloten raakt.

Sleutels laten bijmaken

De eerste stap is het laten bijmaken van een aantal sleutels bij een slotenmaker Den Haag. Geef een sleutel aan je ouders of andere familieleden. Zo kun je hun altijd bellen als je eigen sleutel vergeet of kwijtraakt. Je kunt het ook bij een buur achterlaten waar je vrienden mee bent en dus vertrouwt.

Als je toch liever andere mensen niet wil storen en het helemaal zelf wil oplossen kun je een sleutel verbergen. In je tuin zijn er genoeg plekken om een sleutel te verbergen. Zo heb je altijd een extra sleutel bij de hand.

Verstoppen in een object

De sleutel die je laat bijmaken bij ene slotenmaker Den Haag kun je ook in een object verstoppen. Tegenwoordig zijn er bedrijven die zulke objecten maken. Ze maken steen en houten objecten dat op natuurlijk steen of een tak lijken. Zo kun je een sleutel erin verstoppen en niemand die het verschil zit. Tegenwoordig doen veel mensen dit en zo hoeven ze niet een slotenmaker Den Haag te bellen als ze buitengesloten raken.