Een systeemvloer is een goede investering

Het is vrij lastig om een kantoorpand te vinden waar ook nog eens een heel groot magazijn bij zit. Gelukkig heb ik laatst geïnvesteerd in een systeemvloer waardoor ik nu meer dan genoeg opslagruimte heb voor alle producten die ik verkoop. Het pand wat ik namelijk had gevonden had echt een prachtig kantoor. Het enige wat iets minder was, was het magazijn. Desondanks het redelijk groot was, was het alsnog aan de kleine kant voor al mijn producten. Toen ik nog eens ging kijken samen met een vriend van mij, kwamen wij op een geweldig idee. Wij bedachten namelijk dat wij er misschien verdiepingen in konden maken. Zo benutte ik echt de hele ruimte want het was nogal een hoog magazijn. Het zou eigenlijk zonde zijn als ik daar niets mee zou doen.

Systeemvloer

De opties bekijken

Toevallig wist de vriend waarmee ik naar de ruimte was gaan kijken een bedrijf die een systeemvloer voor mij kan maken. Omdat ik het zo snel mogelijk geregeld wou hebben, besloot ik om gelijk contact met dat bedrijf op te nemen. Na een lang telefoon gesprek hadden wij een afspraak staan. Omdat ik een ruimte had die een beetje afweek van de normale vormen moest ik er eentje op maat laten maken. Dat was bij dat bedrijf gelukkig helemaal geen probleem want zij maakte al hun spullen zelf die zij verkochten. Zij hadden namelijk een hele grote fabriek. Enkele weken later stond alles al in mijn nieuwe magazijn en ik was erg blij met het resultaat.Systeemvloer