Ik kies voor de loodgieter in Tilburg

Het is best wel lastig om een betrouwbaar een fijn bedrijf te vinden die bijvoorbeeld jouw cv-ketel kan maken. Gelukkig ben ik een aantal jaar geleden een fijne loodgieter in Tilburg tegen gekomen genaamd De Haas. Sinds ik hen een keer heb ingehuurd, huur ik nooit meer iemand anders in, als ik een lek heb of als er iets verstopt zit. Bij hen kan ik ervan op aan dat de klus goed uitgevoerd wordt. Daarnaast is al het personeel ook heel erg aardig en maak ik vaak met hen een praatje. Jaarlijks laat ik ook door hen mijn cv-ketel checken. Zij waren ook de gene die mij ervan op de hoogte stelde dat het heel erg belangrijk is om een koolmonoxide meter naar jouw ketel te installeren. Het kan namelijk maar zomaar zijn dat dat vrij komt en dan is het wel zo fijn als jij zo’n apparaatje hebt.

Loodgieter Tilburg

Een fijn bedrijf

Bijna een jaar geleden had ik opeens een gigantisch lek in mijn waterleiding zitten en het water gutste eruit. Toen ik de loodgieter uit Tilburg belde, is hij direct langs gekomen om mij te helpen. Samen met mijn man en hem heb ik de hele kelder eerst leeg gehaald, want er stonden heel erg veel spullen. Het was zo fijn dat hij ook direct spullen naar boven ging brengen toen hij aankwam. Daarna heeft hij het lek weten te dichten en aan mij advies gegeven hoe ik het beste de kelder weer vochtvrij kon maken. Wat een fijn bedrijf is het toch!

Loodgieter Tilburg