Ik was op zoek naar Fiberfill

van-schie_logoWie zelf kussens maakt of een jas weet maar al te goed dat je Fiberfill gebruiken moet. Dit is namelijk een goede vulling om op te vullen, tevens werkt het ook erg goed mee om warmte te houden in een jas. Ikzelf hou er namelijk van om jassen te maken en dit doe ik maar al te graag!

Wekelijks probeer ik nieuwe jassen te maken om ze vervolgens te verkopen op de markt. Dit wordt door veel mensen gekocht waardoor de vraag er groot naar is! Nu moest ik nog wel op zoek naar een bedrijf waar ik deze vulling bestellen kon. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Schie Interieurstoffen. Hier bieden ze diverse stoffen en vulling aan waaruit je kiezen kan. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt het mogelijk gemaakt om dit op locatie te laten bezorgen! gordijnen_foto1

Online bestellen!

Ik heb natuurlijk wel bij andere bedrijven gekeken of dat ik het goedkoper kan krijgen. Uiteindelijk bij hun terecht gekomen voor Fiberfill. Met deze vulling hoef ik me in ieder geval geen zorgen te maken dat de jas niet meer lekker zit. Momenteel gebruik ik deze vulling ook bij het maken van een nieuwe stoel! Dit zag ik laatst op het internet en het leek mij wel erg leuk om het ook eens te proberen om te zien of dat het mij ook lukt.