Kies zelf de kleur van jouw gevelbekleding

Mijn opa is sinds een tijdje verhuist naar een nieuw woning die een stuk kleiner is dan zijn vorige huis. Mijn vader en ik hebben alles al geregeld, het enige wat nog moet gebeuren is nieuwe gevelbekleding. Toen mijn oma overleed bleef mijn opa alleen achter in een heel groot huis. Na eentje begon hij zich daar wel heel erg eenzaam te voelen, wat ik volkomen begrijp. Wij zijn met zijn drieën opzoek gegaan naar een nieuwe woning. Wij hadden geluk want wij vonden al heel snel een leuke woning in het zelfde drop van het oude huis van oma en opa. Zo hoefde hij niet naar een compleet nieuwe omgeving verhuizen en dat vond mijn vader erg fijn. Enkele weken later waren wij al helemaal klaar met verhuizen en stonden alle meubels op zijn plek. 

gevelbekleding

Dat maakte het af

Het enige wat wij nog moesten regelen voor opa was nieuwe gevelbekleding. Wij besloten daarom een betrouwbaar bedrijf daar voor in te schakelen genaamd Keralit. Zij waren expert op het gebied van dakranden en boeidelen. Volgens een vriend van mijn vader werkte daar echt vakmannen die al heel lang in het vak zaten. Kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk dus bij dit bedrijf zaten wij wel goed. Wij konden kiezen uit heel veel verschillende kleuren zoals licht ivoor, golden oak, vergrijst ceder of monumenten groen. Er waren nog veel meer andere kleuren maar opa’s favoriet was toch de kleur vergrijst ceder. Toen het helemaal af was zag het huis er eindelijk compleet uit, wat een prachtig resultaat. gevelbekleding