OB en P heeft ons wespennest weg gehaald

Toen ik laatst met vriendinnen in de tuin aan het kletsen was over van alles en nog wat, ontdekte ik iets verschrikkelijks. Ik wist niet hoe snel ik het bedrijf OB en P moest bellen voor hulp. Ik had namelijk onder het dak in de achtertuin een redelijk groot wespennest ontdekt en daar was ik erg van geschrokken. Zo’n nest is natuurlijk het laatste wat jij aan wil treffen in jouw huis. Ik had het ontdekt doordat een vriendin van mij opmerkte dat er wel erg veel wespen waren in mijn tuin. Wij keken ze even na en toen zagen wij ze verdwijnen onder de dakrand. Omdat ik dacht dat ik het niet helemaal goed gezien had, besloot ik om het even van dichtbij te bekijken. Toen zag ik het wespennest zitten.

OB en P

Een vreselijke ontdekking

Het was heel erg naar om zoiets te ontdekken en daarom gilde ik van de schik. Een vriendin van mij had dit laatst ook mee gemaakt en daarom wist zij een goed bedrijf wat ik kon bellen genaamd OB en P. Mijn vriendin vertelde dat zij echt heel erg tevreden was over de service die zij boden. Het is altijd fijn om via via met een bedrijf in contact te komen. Zo weet jij zeker dat jij iemand inschakelt die te vertrouwen is. De vrouw die de telefoon op nam had een vriendelijke stem. Nadat ik haar de situatie had uitgelegd maakte wij samen een afspraak zodat er iemand langs zou komen.

OB en P