Prachtige lounge ligbedden voor buiten

Het nieuwe zwembad in de tuin is na maanden eindelijk afgemaakt. Mijn moeder en ik gingen samen lounge ligbedden voor buiten uitkiezen die mooi zouden staat bij de pool. Een jaar geleden kwam mijn vader opeens met het idee om zoiets in de tuin te laten bouwen. Mijn broer en ik waren natuurlijk super enthousiast geweest over zijn idee, want het leek ons wel vet om dat in de tuin te hebben. Iedereen van ons gezin hielt erg van zwemmen dus we stemden allemaal in met het leuke voorstel. Begin lente begonnen eindelijk mensen er aan te bouwen. Het was erg leuk om het hele proces te volgen vanuit binnen. Soms hielpen mijn vader en broer een beetje mee.  De taak die mijn moeder en ik op ons namen was het inrichten van het terras bij het zwembad.

lounge ligbedden buiten

Een prachtig resultaat

We besloten om mooie grijze lounge ligbedden voor buiten te kopen. We waren het beide gelijk eens over de kleur van het meubilair voor in de tuin. Ook zochten we naar mooie planten die we ook op het terras konden plaatsen. Ik was blij om te horen dat mijn vader en broer ook erg enthousiast waren over de keuze van mij en mijn moeder. Toen uiteindelijk alles af was namen we voor de aller eerste keer met zijn alle een duik. Het water was nog wel koud maar ik kon mij geluk niet op. Naderhand ging ik lekker zonnen op de nieuwe tuinmeubels. Ik kan ze echt aan iedereen aanraden!

lounge ligbedden buiten