Ruimte te kort?

wit stapelbed

Soms ontkom je er niet aan om meerdere kinderen op een kamer te laten slapen, vaak nemen twee aparte bedden teveel ruimte in waardoor er niet veel ruimte meer over is om te spelen in de kamer. Met een wit stapelbed van perfecthomeshop.eu ben je direct van dit probleem af, de bedden zijn perfect uitgevoerd en er is gebruik gemaakt van het beste hout. Natuurlijk worden er bij het bed ook twee lattenbodems geleverd zodat je alleen nog even een matras hoeft te kopen. 

wit stapelbed

Extra lade onder het bed

Wil je extra opbergruimte onder het bed hebben, dan is een wit stapelbed met een lade perfect voor de kinderslaapkamer. Maar je kunt van de lade ook een extra bed maken die je uit kunt schuiven, komt er een vriendje slapen schuif je eenvoudig de lade uit en gebruikt het matras. Op deze manier worden slaapfeestjes wel erg eenvoudig om te organiseren. In de ochtend schuif je de lade weer onder het bed, en je hebt weer voldoende ruimte om te spelen in de kamer.

Veilig en voldoet aan alle eisen

Een wit stapelbed is mooi voor de slaapkamer, maar wil je wil natuurlijk wel dat deze veilig is en voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden. Er is gebruik gemaakt van massief beuken en vurenhout, hierdoor ben je verzekerd van een stevig bed waar je lang plezier van hebt. Bij de levering van het bed wordt een duidelijke beschrijving meegeleverd om het bed op een eenvoudige manier in elkaar te zetten. Het matras die erbij hoort kun je de afritsbare hoes van wassen voor een altijd schoon en fris matras.