Style jouw eetkamer met licht

Lampenhuis weet als geen ander dat eetkamers niet langer alleen voor amusementsdoeleinden zijn. Eetkamers zijn een sociale ruimte van het huis. Goede verlichting is belangrijk om de kamer comfortabel te maken voor vrienden en familie. Deze kamers hebben meerdere verlichtingsopties nodig voor de verschillende toepassingen die ze tijdens de week zien.

Als u een “wauw” -factor aan uw eetkamer wilt toevoegen, overweeg dan om een kroonluchter van Lampenhuis toe te voegen om de aandacht van gasten in uw huis te trekken. Ze voegen zowel sprankeling als stijl toe aan de kamer en creëren een centraal punt voor de ruimte. Zorg ervoor dat u uw kroonluchter omringt met verzonken verlichting om de ruimte op te fleuren. Kroonluchters zijn meer decoratief van aard, dus je hebt de extra lichtbron nodig. Als een kroonluchter boven je eettafel geen wenselijke optie is, overweeg dan om een paar hanglampen aan elkaar te rijgen om een vergelijkbare impact te hebben.

Het installeren van een dimmer voor uw eetkamerverlichting is altijd een goede optie om over na te denken. De dimmer zorgt voor sfeerverlichting. U kunt het licht op volledige helderheid laten staan voor algemene taakverlichting, maar u kunt ook de lampen lager zetten om ze te laten gloeien als kaarslicht tijdens een formeel diner. Zorg er bij een eetkamer voor dat u het licht en het meubilair in evenwicht brengt. Als u een grote eettafel heeft, moet er een groots verlichtingsarmatuur worden geïnstalleerd. De verlichting moet betrekking hebben op de stijl van de eetkamer.

Wil je geen inbouwverlichting in je eetkamer plaatsen, dan is railverlichting van Lampenhuis ook een optie. Spoorverlichting kan worden gebruikt om andere belangrijke gebieden in de kamer te markeren, zoals een buffet of een kunstwerk. Schansen zijn een andere optie om dit soort stukken te markeren.

Houd er rekening mee dat u een verscheidenheid aan lichtbronnen wilt gebruiken bij de verlichting van uw eetkamer. Hoe meer opties je hebt, hoe meer controle je hebt om de sfeer in de kamer te veranderen. Al met al moet de eetkamerverlichting mooi en functioneel zijn. Het kiezen van verlichtingsarmaturen voor algemeen licht, taakverlichting en accentverlichting zijn allemaal essentieel om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor formele diners, familietijd, huiswerk en meer!

Neem gerust een kijkje in de webshop van Lampenhuis. Kies de perfecte lampen strategie en transformeer jouw eetkamer!