Terrastegels uitgelicht: Keramisch parket voor buiten; De Riva Wood!

Wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.  Vandaar dat wij wekelijks een specifieke tegel / tegelserie uit ons assortiment ‘pikken’ waar we vervolgens iets meer over vertellen. Ditmaal de Riva Wood, een prachtige keramische houtlook tegel (keramisch parket) voor buiten!

 

Riva Wood; Prachtige houtlook terrastegels.

Riva Wood keramisch parket; Voor een strakke, maar natuurlijke keramische parketvloer, zowel verkrijgbaar voor binnen als voor buiten (2 cm dik)!  Riva Wood is een prachtige keramisch parket serie, die bij Tegelmegashop.nl voor de scherpste (online) prijs verkrijgbaar is. Uiteraard biedt de Riva Wood houtlook tegels collectie alle voordelen van keramiek; Onderhoudsvriendelijk, slijtvast en bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. En met de Riva Wood tegels van 2 cm dik, zowel in de afmetingen 80x40x2 cm als 120x40x2 cm verkrijgbaar, kunt u nu ook buiten op uw terras genieten van die unieke, warme en sfeervolle houtlook. De specificaties op een rijtje; 2 cm dik, rett (gerectificeerd, oftewel strak gezaagd), slijtklasse 5 en antislipwaarde R10 en natuurlijk ook 1e keus topkwaliteit uit Italie. Daarnaast is deze topkwaliteit houtlook terrastegel verkrijgbaar in drie natuurlijke kleurtinten; De Riva Wood Rovere is een eikenkleurige keramische parket tegel, voor een traditionele en sfeervolle uitstraling. De Riva Wood Salice is de lichtere kleurvariant en heeft een licht verouderde beige en grijze eikenvloeren look. De Riva Wood Quercia is de donkere variant, met een donker bruin kleurige houtlook tegel. Welke kleurtint uw voorkeur ook heeft, houtlook keramische terrastegels bij Tegelmegashop.nl kopen is de juiste keuze!

 

Waarom keramiek? . Het grote voordeel van keramische tuintegels is dat ze kleurvast, krasvast, vorstvrij en maatvast zijn en daarnaast geen vuil of vocht opnemen Voor een mooie collectie keramische terrastegels bent u bij Tegelmegashop.nl aan het juiste adres! Topkwaliteit (1e keus kwaliteit) voor de beste (online) prijs. Bestel eenvoudig online of breng een bezoek aan onze showroom van 1.000 m2!