Verzenden en retourneren bij Lichtgigant

6175-203_1Verzenden
De bestelling bij Lichtgigant kan gevolgd worden maar er zit een verschil bij een bestelling met account en zonder account. Hebt u een account of maakt u er een aan tijdens de bestelling dan is het mogelijk uw bestelling te volgen. Dit kan via de website door in te loggen. Maar ook zonder account kan uw bestelling gevolgd worden. In dat geval krijgt u per e-mail een track & trace link.

Er wordt samengewerkt met PostNL voor de bestellingen binnen Nederland. Voor België is dit Bpost, Frankrijk La Poste en Luxemburg Post Luxembourg.

buitenverlichtingen

Retourneren
Gaat een product bij levering of tijdens de periode van garantie defect dan heeft u de mogelijkheid het product in te ruilen voor een nieuw product. Bent u uiteindelijk toch niet tevreden over een product en is dit binnen 14 dagen na ontvangst, dan kijken we graag met u verder wel product wel aan uw verwachtingen zal voldoen. In beide situaties kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

U heeft dus dan ook het recht om binnen die 14 dagen het product retour op te sturen. Uitzondering zijn de gepersonaliseerde producten en bij bestellingen van 5 dezelfde producten of meer. De kosten van retour zullen wel voor eigen rekening zijn.imagilights-egg-big-outdoor-floor-lamp

Hebt u meer vragen over verzenden en retourneren bij lichtgigant.com? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076 8080192 of te mailen naar info@lichtgigant.com.