Voordelen van een lage kantoorkast 

Op kantoor heb je nogal eens wat spullen staan. Denk aan de boekhouding, belangrijke papieren, laptops, tablets, mobiele telefoons en nog veel meer. Wanneer je al deze spullen op het bureau laat liggen, kan het al snel rommelig worden. Dit wil je uiteraard voorkomen. Een opgeruimde werkplek, is immers een opgeruimd hoofd en zorgt ervoor dat je beter kunt werken. Plaats daarom een kantoorkast van Officetopper. Deze zijn er in vele soorten en maten. Een lage kantoorkast kan voor jou de perfecte oplossing zijn. Lees vooral verder waarom. 

Voor grote en kleine ruimtes 

In vrijwel iedere werkruimte is wel een kantoorkast te verwerken. Een lage kantoorkast is voor grote en kleine kantoren een ideale oplossing. Ook al zou je denken dat in een groot kantoor gemakkelijk een hoge kast past, is dit niet altijd de beste optie. De reden hierachter is dat je doorgaans een open werkruimte wilt behouden. Een hoge kast zorgt ervoor dat deze ruimte zeer beperkt wordt.

hoge kantoorkasten worden ook gebruikt om afscheidingen te creëren. Hiervoor zijn lage kantoorkasten echter uiterst geschikt. Op een lage kantoorkast heb je namelijk alle ruimte om te kiezen voor wat erop komt te staan. Plaats hoge planten in prachtige potten en laat op deze manier een organische en natuurlijke barrière ontstaan. De planten zullen de luchtkwaliteit ook nog eens ten goede komen.

Voor kleine ruimtes zijn lage kantoorkasten perfect, omdat ze minder ruimte innemen. Dit maakt een klein kantoor veel minder krap en beklemmend voelt, dan met een hoge kast. Tevens kun je altijd nog belangrijke zaken op de kast plaatsen. 

Genoeg ruimte voor alle spullen 

Wellicht heb je twijfels of al je spullen wel in de lage kast passen. Maar hierover hoef jij je echt geen zorgen te maken. Lage kasten bieden namelijk volop opbergruimte. Uiteraard ligt het eraan welk model je kiest. Het voordeel is dat je ook voor een bredere/langere kast kunt kiezen, wanneer je een lage wilt.

Daarnaast is het zo dat meer ruimte ook meer onnodige spullen met zich meebrengt. Het maakt dan niet uit hoe hoog of groot je kast is, het wordt dan vanzelf rommelig. Een lage kast kan er dan voor zorgen dat je bewust wordt van het aantal spullen dat je echt nodig hebt. Er is geen plek voor onnodige rommel. Dit zorgt er dus indirect voor dat jouw werkruimte altijd overzichtelijk blijft. Het veranderd niet ongemerkt in een opbergruimte. Een lage kast is dus altijd een oplossing voor in iedere kantoor ruimte, hoe groot of klein ook.

Officetopper.com