Woonkamer met alles erop en eraan

sierlijsten kopenVorig jaar hebben zijn we als gezin aan een grote verhuizing ondergaan. Deze verhuizing betekende voor ons ook een nieuwe inrichting. Vooral omdat ons oude huis maar een antieke oubollige boel was. Voor ons nieuwe huis wilde we alles is een keer in goede staat hebben. Zoals een mooi design van de woonkamer met alles erop en eraan.

We gingen eens nadenken over het design

Toen we eenmaal een beetje gewend waren in ons nieuwe huis gingen ik en mijn vrouw een keertje nadenken over het design van ons huis en vooral van de woonkamer waar de hoogste prioriteit lag. We zochten een paar mooie en stijlvolle meubels uit en hebben die na de levering in ons huis geplaatst. Toch miste we nog iets wat vrienden van ons wel hebben in huis; sierlijsten. We wilde voor onze inrichting sierlijsten kopen. Maar sierlijsten kopen doe je niet zomaar, ze zijn namelijk erg prijzig.

 

Sierlijsten kopen heeft ons veel goed gedaan

sierlijsten kopenOmdat we zeker wilden weten welke sierlijsten het beste bij onze woning zouden passen, hebben we contact opgenomen met een kennis die werkt als ontwerper en zich vooral richt op het design van een huis. We zijn met hem rond de tafel gaan zitten en hij liet ons zien welke sierlijsten we het beste konden kopen.

Sierlijsten kopen voor ons nieuwe huis heeft ons veel goed gedaan. Nu de sierlijsten in ons huis zijn geplaatst kijken we uit over een prachtig plafond en zien we ook dat de sierlijsten heel veel stijl meegeven aan ons design.