Binnen en buiten wonen is in

Is het begonnen met het rookverbod in de horeca? We werden naar buiten verdreven om een sigaretje op te steken. De horeca en bedrijven pasten zich aan met een aparte rokersruimte. Maar ook die is weer opgedoekt. Wat bleef is de inrichting van terassen om ook in koude tijden er goed te kunnen vertoeven. Fijne windschermen, terrasverwarming, een dekentje om onder te gaan zitten en zelfs verwarmde kussens voor op de terrasstoelen. Het seizoen werd er maanden mee verlengd. We hebben het ook thuis in huis en tuin toegepast. De tuin werd steeds meer een woonruimte. Om het mooi inrichten kun je een  wilde bloemenmengsel kopen en de tuin verfraaien met groen en gras. 

Hete zomer geeft buitenleven een boost

Overkappingen van een deel van je tuin, serres en zonneschermen zijn niet aan te slepen nu de zomers heter en langer worden. We gaan steeds meer buiten wonen. Binnen en buiten komt dichter bij elkaar. Daarmee is er meer aandacht voor de inrichting van de tuin. Want waar je vaak verblijft wil je het mooi en comfortabel hebben. Tuinieren is zo meer en meer een fijne leefomgeving inrichten en onderhouden. Met een fijn grasveld waar voor je graszaad aanbieding bestellen heb je een goede basis voor een praktische en onderhoudsvriendelijke achtertuin. Het nodigt uit om erop te spelen en te recreëren. Fijn in je eigen thuis domein. 

Potplanten; fraai, fraaier, het fraaist

Het praktische en ruimtelijke gazon, deugdelijk straatwerk voor stoep en tuinpad, een schutting die privacy garandeert…alleen nog de aankleding met mooie potplanten. Een lust voor het oog als je buiten bent en een altijd durende gemoedelijke hobby of bezigheid voor de liefhebbers. Zij die er verstand van hebben of verstand van willen krijgen gaan met een potgrond aanbieding de planten verwennen en een langer leven geven. Een fraai stukje tuin.