Boeketten met Valentijn

Een boeket met bloemen is een traditioneel cadeau voor deze traditionele dag. En we weten allemaal over welke bloem in het speciaal het gaat, de rode roos. De rode roos wordt zo lang Valentijnsdag bestaat gegeven aan de geliefde als cadeau. Dit is niet voor niets, want de roos straalt romantiek en elegantie uit. De passie spat van de bloem met de donkerrode kleur af. Een perfect cadeau dus om je liefde mee te uiten tijdens Valentijnsdag. Een Valentijnsboeket is tegenwoordig niet alleen meer rode rozen, maak het spannender en voeg er gipskruid of panicum aan toe. Dit maakt het boeket wat speelser en voller.

1 witte roos bij de rode rozen

Een andere perfecte toevoeging aan een rood boeket is een witte roos. Koop of bestel het aantal rode rozen dat jullie samen zijn en voeg er een witte roos aan toe. Ben je bijvoorbeeld 20 jaar samen? Bestel dan een boeket met 20 rode rozen, deze staan voor het aantal jaar dat jullie al samen zijn. En voeg hier 1 witte roos aan toe, deze witte roos staat voor het goede verloop van het aankomende jaar. Wil je helemaal uitpakken en de eeuwige liefde uiten? Koop dan een boeket van 100 rode rozen. Hiermee overtref je alles en verras je je geliefde optimaal. Ook hier kan je weer 1 witte roos aan toevoegen.

Verstuur rozen anoniem

Een erg leuk idee als je jouw geliefde niet wil laten weten dat jij het bent. Verras je geliefde anoniem met een boeket rozen en kijk of diegene jou benadert. Tegenwoordig is het bij rozenwebshop mogelijk om anoniem rozen te versturen. Op deze manier wordt je geliefde verrast, maar weet ze niet door wie. Dit gebeurt al jaren met Valentijnsdag en de reacties van de ontvangers worden ieder jaar grappiger en leuker, probeer het een keer uit!