Breng sfeer in je huis met houten jaloezieën

Jaloezieën

Ben je op zoek naar een sfeermaker in jouw huis? Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van 100% lindehout, ze geven een luxe en warme uitstraling aan jouw woning. De houten jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn volledig te stijlen naar eigen smaak. Een fantastische toevoeging aan je huis dus!

Jaloezieën

Het design is van lindehout gemaakt en wordt met de hand op maat gemaakt naar jouw wens. Je kunt ze op iedere maat krijgen die je zelf maar wilt. Ze hebben hier verschillende soorten kleuren en maten wat erg fijn is voor klanten. Zo kun je per raam verschillende maten doorgeven voor een mooi resultaat en mooie afwerking.  Je kunt de jaloezieën ook dicht draaien voor de ideale privacy voor mensen die langs lopen en je hebt bescherming tegen zonlicht.

Hoe is de service?

De service is heel erg goed. Ze hebben een erg mooie winkel waar je verschillende ideeën kunt op doen en jaloezieën kunt kopen. Ook zijn ze makkelijk bereikbaar via de mail en via de telefoon.

Als je graag persoonlijk advies wilt om iets te bestellen, kunnen ze bij jou thuis langs komen en een kijkje nemen voor hoe ze het het best en mooist kunnen plaatsen. Ook meten ze dan gelijk de maten op zodat je zeker weet dat het precies en netjes past. Ze kunnen ook een paar voorbeelden meenemen , zodat je een nog beter beeld krijgt.  Ze hebben de jaloezieën in  10 verschillende kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel iets wat mooi staat. Het is van erg goede kwaliteit. Dat zul je ook merken aan de levensduur.