De droom van iedere autobezitter

carport

Eigenlijk wil iedereen zijn auto veilig onder een carport zetten, je auto waar je zo zuinig op bent is dan beschermd tegen hagel, regen en in de zomer wordt die niet zo heet door de zon. Zowel voor je woning als in de tuin is de overkapping voor je auto eenvoudig te plaatsen, want je kunt hem namelijk ook gebruiken om het bubbelbad in je tuin onder te plaatsen. Vaak is een carport van aluminium gemaakt, omdat je met dit materiaal grote overspanningen kunt bereiken zonder ondersteuning. 

Verschillende uitvoeringen

Een carport is in verschillende stijlen verkrijgbaar bij verasol.nl, zowel voor een moderne woning als een klassiek uitziende. Door te kiezen voor een plat dak of een gebogen dak, maak je de leukste combinatie met je woning. Hierbij heb je ook de keuze tussen wit of antracietkleurig aluminium, plaats de overkapping aan je woning of helemaal vrijstaand bijvoorbeeld voor je garage. Met led verlichting bouw je ook een soort beveiliging in omdat je auto dan heel goed zichtbaar is.

carport

Stijlvol en voordelig

Een carport met een zadeldak heeft een stijlvol uiterlijk, voordeel hiervan is tevens dat er geen sneeuw op het dak blijft liggen. De onderhoudsvriendelijke materialen die worden gebruikt, zorgen ervoor dat je een onderhoudsarme overkapping voor je auto hebt. Is de carport aan vervanging toe, dan kunnen alle materialen die zijn gebruikt weer hergebruikt worden. Op deze manier werk je ook mee aan een goed milieu, Verasol vind milieuvriendelijkheid net zo belangrijk als jij dat vindt.