De mogelijkheden van kiezels als muurbekleding

De mogelijkheden van kiezels als muurbekleding

3 manieren om je muur te bekleden met kiezels

Ben je uitgekeken op die saaie witte muren in je woonkamer? En heb je geen zin om ze te verven? Door één muur, of een deel van de muur, te bekleden met kiezels, zorg je heel eenvoudig voor een compleet nieuwe uitstraling in je woonkamer. En het ziet er ook nog eens supermooi uit! Door te kiezen voor kiezels als muurbekleding, zorg je voor een natuurlijk geheel. Je maakt van de muur een echte eyecatcher. Ben je benieuwd hoe je kiezels kunt toepassen als muurbekleding? In dit blog geven we je 3 manieren om je muur te bekleden met kiezels.

Kiezel mix brown & Cream

Als je een sfeervolle toevoeging zoekt, is de kiezel mix brown & Cream wat je zoekt. Deze kiezels kenmerken zich door een uitgesproken mix van kleurschakering. Dat maakt dan ook dat ze overal toepasbaar zijn, in een modern interieur, maar ook in een landelijke setting. Dankzij een interlocking systeem passen de kiezels perfect in elkaar en zorg je voor een prachtig en natuurlijk geheel.

Kiezels Asian tan gray

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor Kiezels Asian tan gray als muurbekleding. De speelse uitstraling van deze kiezels zorgen er in combinatie met de kleurenmix voor dat je de kiezels perfect kunt combineren met andere materialen, zoals hout. De lichte tinten uit deze mix staan prachtig in de woonkamer, maar de Kiezels Asian tan gray worden ook vaak in badkamers gebruikt.

Kiezels greeny swarthy

Tot slot zijn er ook nog Kiezels greeny swarthy. Deze kiezels zijn niet bewerkt. De mooie ronde vormen van de kiezels zijn ontstaan op de bodem van een rivier, waar water en slijtage de kiezels heeft gevormd tot de kiezels die jij kunt gebruiken als muurbekleding. De Kiezels greeny swarthy bestaan uit groen en zwarte stenen die gemixt worden met lichte kleuren voor een mooi contrast. Een prachtige toevoeging dus voor je woonkamer! Lees ook: De charme van Scandinavische meubelen in je eigen woonkamer