Een sanibroyeur is de oplossing

sanibroyeur

Wanneer je een rioolafvoer wilt verbouwen, kost dit een hoop tijd en geld. Om die reden dat veel mensen met plannen om een nieuwe badkamer maken of op een andere plek te verplaatsen van gedachte veranderen. Echter is er wel degelijk een goedkopere oplossing voor dit probleem. Met een sanibroyeur toilet kun je namelijk van elke kamer een badkamer maken, of het nou de juiste afvoer heeft of niet.

Wie zijn de ontwerpers?

Sanibroyeur is een bedrijf dat al langer dan 50 jaar producten ontwikkelt om van elke kamer een badkamer of toilet te maken. Ze leveren complete toiletten of onderdelen die je nodig hebt om iets te willen installeren. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een normale waterafvoer. 

Hoe werkt het?

De toiletten van Sanibroyeur werken aan de hand van een afvalvermaler. Bij een normale toilet afvoer wordt al het afval door een grotere afvoer naar het riool gespoeld. Maar bij de betreffende afvoer zijn er vermalers die ook werken met een kleine waterafvoer. Wanneer je doorspoelt zorgt de zwaartekracht ervoor dat het afval naar de vermaler wordt toe getrokken. Deze vermaalt het vuil dan in kleine stukken, waardoor het gemakkelijk door een standaard pvc-buis kan lopen.