Een tegelvloer, ook wat voor u?

Veel mensen denken dat een tegelvloer kil, koud en ongezellig is. Maar wist u dat dat tegenwoordig zeker niet meer het geval is? Bekijk bijvoorbeeld eens het tegelaanbod van de Vloerenman, specialist op het gebied van de meest moderne en kwalitatieve tegelvloeren. Daar kunt u terecht voor tegels van alle hoogwaardige merken, in hout- of betonlook, keramisch parket, een PVC vloer en vloerverwarming. Het assortiment laat zien dat tegelvloeren verre van kil en ongezellig zijn.

Tegels met houtlook

Neem bijvoorbeeld een tegelvloer met houtlook. Daarmee haalt u het landelijke karakter van een houten vloer in huis, maar geniet u tegelijkertijd van alle voordelen die tegels te bieden heeft. Zo behoeven tegels veel minder onderhoud, zijn ze heel eenvoudig schoon te maken en te houden, en makkelijk te combineren met vloerverwarming. Betreft houtsoort, of kleurtint, valt er ook nog eens van alles te kiezen. U kunt gaan voor de klassieke houtlook in donker- of lichtbruin, maar ook kiezen voor een grijstint. Nog meer grijs vindt u in de betonlook-collectie van de Vloerenman. Deze tegels passen uitstekend in een industrieel interieur of een stoere keuken.

Keramisch parket

Een houten vloer is natuurlijk prachtig, maar vergt veel onderhoud. Om uw sfeervolle parketvloer mooi te houden moet u de planken toch zo eens in de zoveel tijd schuren en in de olie zetten. Dat kost tijd en geld. Keramisch parket biedt uitkomst. Met deze stevige vloerbedekking heeft u wel de mooie, landelijke look van een echte houten vloer, maar niet de lasten. U keramisch parket heeft lang niet zoveel onderhoud nodig, kan tegen een stootje, is kras- en stootbestendig en is heel gemakkelijk te reinigen. Even stofzuigen, dweilen en uw keramisch parket is weer als nieuw. Ook keramisch parket is in alle soorten en maten verkrijgbaar, en valt qua look niet van een echte houten vloer te onderscheiden.