Eerste indruk van je woning

Traprenovatie

Kom je een woning binnen dan bevindt de trap zich vaak direct in de hal, heb je een verouderde of versleten trap ziet iedereen dit direct. Hierbij is de eerste indruk van je woning niet heel positief, terwijl dit eigenlijk niet nodig is want er zijn genoeg mogelijkheden om je trap er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Een traprenovatie is een van de mogelijkheden, hierbij heb je snel een schitterende trap die direct je hele hal veranderd.

Traprenovatie

In overleg een nieuwe trap

Een trap moet wel bij de rest van je woning passen, bij een klassiek interieur hoort een bijpassende trap. Bij een traprenovatie wordt er in overleg bepaald hoe deze wordt uitgevoerd, hierbij maakt het niet uit wat voor trap het betreft. Een open trap, dichte trap of zelfs betonnen trap kan weer als nieuw worden gemaakt met een renovatie. Ook leuningen kunnen hierbij worden aangepast, zodat alles in dezelfde sfeer is om een perfect geheel te krijgen.

Vloer en trap een geheel

Je wilt in je woning zoveel mogelijk eenheid creëren en geen gebruik maken van verschillende kleuren, bij een traprenovatie is het mogelijk om zowel de trap als de vloer te voorzien van dezelfde materialen. Hierdoor heb je geen onderscheid in kleur en loopt de trap mooi over in de vloer, de materialen die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit en worden door de specialisten perfect verwerkt op de vloer en de trap. Wil je sfeerverlichting om ook in het donker veilig de trap te kunnen betreden is dit ook mogelijk.