Geen zorgen om je schutting

schutting laten plaatsen

Ben je bezig met je tuin weer opnieuw in te richten, of wil je een andere schutting? Een schutting laten plaatsen is niet alleen makkelijk, het scheelt je ook nog veel tijd bij de herinrichting van je tuin. Vaak wordt er berekend per strekkende meter wat de prijs is voor het plaatsen van je schutting, maar over het algemeen is iedere schutting anders en wordt er rekening gehouden met maatwerk. Misschien moet de schutting wel aangepast worden aan de situatie van je tuin of heb je een poort. 

schutting laten plaatsen

De oude schutting

Bij een nieuwe schutting plaatsen, moet er in de meeste gevallen ook een oude schutting worden verwijderd. Misschien staat er wel een hekwerk of ander soort erfafscheiding die verwijderd moet worden, je kunt dit zelf doen of laten doen door grasengroenschuttingen.nl. Wel is het zaak hierbij goed op te letten, dat alle wortels en andere obstakels zijn verwijderd zodat de schutting zonder problemen geplaatst kan worden. Door het zelf te doen bespaar je wel op de kosten van het plaatsen.

Luxe schuttingen

Een schutting kan zowel bestaan als een eenvoudig model als een luxe schutting, Deense rabatdelen bijvoorbeeld geven je tuin een luxe uitstraling. Bij een schutting laten plaatsen heb je hierbij keuze uit verschillende kleuren, van een lichte houtkleur tot een prachtig zwart gebeitste delen voor de moderne tuin. Deze delen zijn de kers op de taart voor iedere tuin, wil je iets anders wat een ander niet heeft dan zit je goed met een luxe schutting.