Gekozen voor een monoblock zwembad

Keuze zat, dat was ook de reden waarom ik zo lang heb getwijfeld tussen zoveel zwembaden. De keuze van BodyFit is enorm en dat heb ik geweten ook. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een monoblock zwembad, nu denk je waarschijnlijk wat is een monoblock zwembad? Nou dat ga ik je in dit blog uitleggen.

monoblock2

Waarom monoblock zwembad?

Het brengt ten eerste een mooi en strak uiterlijk met zich mee, mooie afwerkingen en een handig trapje erbij. Het ziet er gewoon heel mooi uit. Na deze pluspunten te hebben genoemd zijn er ook nog voordelige kosten besparingen, doordat er warmte isolatie plaatsvind bespaard dit kosten, ook is het millieuvriendelijk, voorzien van een veiligheidsrand, antibacterieel en huidvriendelijk. Vertel mij dan waarom je niet zou gaan voor een zwembad van monoblock?

monoblock1

De perfecte aanschaf

Het ziet er nu gewoon heel mooi uit, de tuin is goed afgewerkt en er wordt volop gebruik van gemaakt. Ik kan je nu wel vertellen dat één keer een goede aanschaf van zo’n zwembad uiteindelijk veel voordeliger is dan elke keer weer het opblazen en het bijvullen, verschonen etc van zo’n opblaaszwembad. Ik heb als ik het zelf mag zeggen een perfecte aanschaf gedaan, niet alleen omdat het een goed zwembad is, maar ook omdat het prijskaartje zeer aantrekkelijk was en is. Ik weet zeker dat je deze scherpe prijs alleen maar bij BodyFit kunt krijgen. Hopelijk zijn jullie ervan overtuigd dat je gewoon dit soort zwembad moet aanschaffen op deze site, hopelijk leidt dit jou ook tot koop!