Gietvloer nieuwbouw

Met gietvloer kun je alle kanten op

Niets is fijner dan in een huis wonen waar jij je als een vis in het water voelt. Het interieur is ontzettend belangrijk voor de sfeer van de woning. Heb je altijd al gedroomd over een bepaalde stijl in huis? Ga er dan voor! Met een gietvloer kun je alle kanten op, zeker wanneer jij in een nieuwbouw woning woont. In dit blog gaan we dieper in op waarom een gietvloer de ideale vloer voor jou is!

Combineren met elke stijl

Een gietvloer heeft een warme, moderne en stijlvol strakke uitstraling. Dankzij de keuze uit verschillende kleuren en materialen kun je het makkelijk met elke stijl combineren. Betonlook effect, strakke gietvloeren of mooie diepe kleuren, het is allemaal mogelijk! Doordat de gietvloer naadloos is, is deze ook makkelijk schoon te maken in jouw nieuwbouw woning. Er zal zich geen vuil verstoppen in de naden.

Gietvloer is waterdicht

Lijkt het je mooi om in jouw nieuwbouw woning een mooie overgang te hebben in al jouw kamers? Dit is met een gietvloer mogelijk! De gietvloer is namelijk waterdicht en kan daardoor ook in jouw keuken, badkamer en toilet geplaatst worden. Zo voorkom je dat de kamers rommelig ogen en trek je een strakke vloer door.

De soorten gietvloer

De gietvloer is er nu in allerlei soorten te vinden. Afhankelijk van wat jij met jouw nieuwbouw woning wilt doen, kies je een gietvloer die het beste bij jouw wensen past. Wij hebben de verschillende soorten gietvloeren voor jou op een rij gezet:
  • PU gietvloer green line
  • Cement gebonden gietvloer
  • Epoxy gietvloer

Meer lezen over vloeren?

Vroeger dachten mensen dat de gietvloer alleen geschikt was voor moderne interieurs, tegenwoordig zijn er veel voorbeelden te zien dat dit helemaal niet waar is. Ook in landelijke, eclectische, Scandinavische of vintage interieurs vind je deze vloer terug. Dankzij de keuze uit verschillende kleuren en materialen is er altijd een vloer die bij jouw nieuwbouw woning past. Wil je graag meer lezen over vloeren voor in jouw woning? Je leest de leukste artikelen hier!