Groot assortiment PVC Vloeren in Veenendaal

Woon je in de buurt van Veenendaal en ben je op zoek naar PVC vloeren? Dan ben je bij Woninginrichting van Kooten aan het juiste adres. Hier hebben ze meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren. Verder hebben ze een grote showroom van 400m2 waarbij je dus ook nog genoeg inspiratie op kan doen met de PVC demovloeren die in de showroom liggen. Hierbij kun je zelf ervaren hoe je vloeren aanvoelen en kun je beter inbeelden over hoe de vloer eruit komt te zien. Er zijn veel verschillende soorten PVC vloeren in verschillende designs en tinten. Daarom is er bijna altijd wel een PVC vloer bij die perfect is voor in jouw huis.

PVC Vloeren kopen in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal heeft al jarenlang ervaring in PVC vloeren. De deskundige medewerkers helpen je dus graag verder om een PVC vloer te vinden die bij jou past. Ze bieden verschillende bekende merken aan zoals Viva floors, Ambiant, en Therdex. Hierdoor is de keuze in PVC vloeren nog groter. Alle vloeren bij Van Kooten zijn voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Waardoor de vloer dus nog langer mee gaat. Als je eenmaal een PVC vloer hebt uitgekozen is de taak van Woninginrichting Van Kooten pas net begonnen. Ze kunnen de vloeren voor je leveren en leggen. Ook biedt Van Kooten in Veenendaal de optie om er een vloerverwarming onder te leggen. In samenwerking met JK Vloerverwarming kunnen ze regelen dat voordat  de PVC vloer wordt gelegd, je er een vloerverwarming onder krijgt. PVC vloeren staan dan ook bekend dat ze ideaal zijn in combinatie met een vloerverwarming of vloerkoeling. 

Voordelen van PVC vloeren

PVC Vloeren zijn de laatste jaren erg gewild. Dit komt omdat PVC vloeren erg veel voordelen hebben en weinig nadelen. De vloeren zijn makkelijk, duurzaam en mooi. Het onderhoud is erg eenvoudig en je kunt er qua designs, structuur en uitstraling alle kanten mee op. Verder zijn ze erg stil en vochtbestendig. Ook ideaal voor in een appartement dus. Verder heb je twee soorten PVC vloeren, dit zijn click PVC vloeren en lijm PVC vloeren. Mocht je meer willen weten over de verschillen tussen de twee PVC vloeren en wat voor jou de beste optie is dan kun je altijd langsgaan bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal. De gespecialiseerde interieurspecialisten helpen je graag verder om de juiste PVC vloer te vinden.