Heering gevelbekleding besteld

Heering gevelbekleding is én blijft een plezier! Dit hebben we zelf mogen ondervinden nadat we contact hebben gezocht met hun. Wij baalde enorm van het feit dat de buitenkant van het huis er niet uitzag. Door een pot verf aan te schaffen en hopelijk hierin verandering te brengen zagen we niet zitten. Hier moesten we iets anders voor zien te vinden dan een pot verf..

Uiteindelijk zijn we op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die het mogelijk maakt voor ons om de gevel volledig aan te pakken. Natuurlijk is het wel zo dat ik, áls het betaalbaar is, een expert voor in wil schakelen die het mogelijk maken dat het werk voor ons gemaakt wordt. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Heering waar het mogelijk is om een plafond of gevelbekleding te laten plaatsen. Over de kosten hoef je bij hun geen zorgen te maken, voor mij werd het al vrij snel duidelijk dat het goedkoper is vergeleken met het aanschaffen van een emmer verf van goede kwaliteit.

Gevelbekleding-Novicell-steppe-bruin-330x174

Goede bekleding voor een lange periode

Vanaf het moment dat we hebben besloten dat we bij Heering gevelbekleding willen hebben verliep het erg snel. Met nog geen dag later hing ik al met ze aan de telefoon om een afspraak te maken. Dit vonden we erg snel waardoor we onze werkgever lief aan moesten kijken of dat we toch nog een dag vrij konden krijgen aangezien Heering in een korte tijd langs kon komen.