Het kopen van stootbanden

Stootbanden zijn simpel gezegd een waarschuwing voor automobilisten, je ziet de stootbanden meer en deels op parkeerplaatsen om aan te geven dat je parkeervak hier stopt. De functionaliteit van de stootbanden om mensen te waarschuwen is zeer groot. Je zal het niet denken omdat vaak de parkeervakken duidelijk zichtbaar zijn door middel van lijnen, maar toch zijn er vaak mensen die dit toch niet helemaal begrijpen. Door bijvoorbeeld weinig licht of drukte op parkeerplaatsen. 

Heb je een eigen bedrijf of heb je meerdere parkeerplaatsen op je oprit en wil je graag wat extra bescherming, koop dan de stootbanden van prefab beton zodat iedereen weet waar zijn of haar plek is. 

Stootbanden voor een betere infrastructuur

De stootbanden worden vaak gebruikt voor het afbakenen van parkeerplaatsen maar er is veel meer mogelijk dan alleen de parkeerplaatsen. Zo kan je met de stootbanden een bepaalde route aangeven bij bijvoorbeeld werkzaamheden aan de weg. De stootbanden zijn beschikbaar in meerdere maten en kleuren om de mogelijkheden te vergroten. De betonnen stootbanden zijn in te delen in 2 categorieën, de betonnen varkensruggen en betonnen biggenruggen. Je kunt de eindstukken en middenstukken met elkaar combineren zodat je je eigen gewenste lengtes kan afstellen. De stootbanden zijn er in verschillende kleuren, zo kan je de kleuren kiezen van bijvoorbeeld je sportclub of bedrijf. Maar ook zijn er opvallende kleuren erg rendabel voor een beter veiligheid bij weinig licht. Heb je bijvoorbeeld een discotheek, dan zijn opvallende kleuren een aanrader omdat er doorgaans vooral in de nacht gebruik van wordt gemaakt, met veel in en uit verkeer. Je voorkomt chaos, dat is altijd fijn om niet te hebben. 

Nog een bijkomend voorbeeld van stootbanden is dat er geen mogelijkheid is om dubbel te parkeren. Ben je dus op je werk op zoek naar een plekje na lang in de file te hebben gestaan, maar is er geen plek omdat er een paar dubbel staan, dan kan de aankoop van stootbanden zeker oplossing zijn. 

Kijk op www.betongoed.nl voor alle mogelijkheden. Op de website staat een duidelijk overzicht met een hele beschrijving over de stootbanden. Overtuigd? Bestel dan direct!