Kiezen uit diverse horecavloeren

horecavloeren

Bij een nieuw te openen restaurant, café of hotel wil je alles het liefst op en top in orde hebben. Van de mooiste decoratie aan de muur tot aan de vloer die er perfect uit moet zien. Wanneer je net een nieuw pand hebt gekocht begin je als het ware vanaf de grond. Je gaat op zoek naar de beste horecavloeren wat past bij de gedachten die je hebt. Vervolgens kies je de kleuren en wanneer alles compleet is wordt het uitgevoerd in de realiteit. Maar waar moet je eigenlijk op letten wanneer je een vloer gaat kiezen?

Let op de kleur

In de horeca zie je vrij weinig lichte vloeren. Dit komt omdat hier vrijwel alles op te zien is en dat wil je niet laten zien aan jouw gasten die binnenkomen. Hiervoor kiest men er vaker voor om een vloer te kiezen die ietwat donkerder is. Tevens geeft een wat donkere vloer ook direct een authentieke uitstraling met zich mee.

Motief mag best speels zijn

Je hebt de keuze uit onwijs veel verschillende soorten horecavloeren. Van een visgraat vloer tot aan een strak design is er mogelijk. In de horeca mag dit best speels zijn! Kijk dus gerust verder en laat jouw gedachten de vrije hand. Je zult versteld staan met de look!

horecavloeren

Welke soorten horecavloeren zijn er?

In de horeca komen er als het ware veel gasten over de vloer. Hier zal je rekening mee moeten houden dat de vloer er ook tegen bestemd is. Het zou immers zonde zijn als je een schitterende vloer hebt gelegd en dit binnen enkele maanden al versleten is. Kies bijvoorbeeld voor een PVC vloer. Dankzij de kracht van deze vloer is het vaak slijtvast en zal je hierdoor langer kunnen genieten van jouw schitterende vloer!