Laat hier uw schorten bedrukken

Sinds kort ben ik een kookschool begonnen. Deze week heb ik een speciale start gemaakt met een workshop week. Aan veel van de benodigdheden heb ik al gedacht. Nu wilde ik als extraatje Schorten bedrukken met het logo van de kookschool erop. Het logo dat op mijn website staat moet worden gebruikt voor de schorten.

Op zoekSnel-paraplu(1)

Nu weet ik niet waar ik hiervoor terecht kan. Daarom leek het mij verstandig om in mijn omgeving rond te vragen naar de verschillende mogelijkheden. Al gauw kwamen hier een paar antwoorden naar voren. Maxilia zou het bedrijf zijn dat mij als beste kon helpen. Zij zijn namelijk al een geruime tijd ervaren en weten de beste producten te leveren. Dit klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. Daarom heb ik besloten om het internet op te gaan en naar de mogelijkheden te kijken.

MaxiliaRelatiegeschenken_bedrukken

Op het internet is het bedrijf makkelijk te vinden. De website is zeer gebruiksvriendelijk en sluit dan ook aan bij mijn voorwaarden. Daarnaast is de website zeer overzichtelijk. Op de website van Maxilia hebben zij een ruim assortiment aan verschillende producten. Je raakt werkelijk niet aangekeken op het assortiment. Dit allemaal maakt het natuurlijk aantrekkelijk om hier de schorten bedrukken te doen. Ik heb besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Gedurende het gesprek werd ik netjes te woord gestaan, en voordat ik het wist had ik met een paar uur mijn proefdruk binnen, geweldig!