Massieve houtbouw

Houtbouw

Er zijn diverse soorten houtbouw, een houtskelet en een houtmassief. Verschil hierin is dat het een model bestaat uit het skelet van een woning. Hierop worden de afwerkingen vastgemaakt. Zoals de muren en de daken. Bij het massieve model worden eerst de draagmuren neergezet, waar vervolgens het houten skelet in verwerkt worden. Je kan deze structuur aan de binnen kant van een gebouw blijven zien. Erg mooi wanneer jij een chalet of schuur aan het bouwen bent.

Wij wilden al een hele poos een schuurtje in onze tuin. Erg handig zijn wij niet, dus waren wij op zoek naar een prefab model. Voordeel is dat deze al zo goed als helemaal in een fabriek worden gemaakt en daarna op transport verzonden worden. Hierna is het slechts een kwestie van in elkaar zetten.

Houtbouw

Houtbouw en veel meer

De fabriek waar al deze mooie producten worden gemaakt is van Tuinbeurs Nederland. Het is hier mogelijk om producten op maat te laten maken. Zo kan je eindelijk in een klein stukje tuin, toch een mooie overkapping of iets anders laten maken.

Ben jij van plan om een overkapping, een tuinhuisje of wat dan ook te kopen, neem dan zeker een kijkje op de website van dit bedrijf. Online kan je namelijk al zeer veel mooie modellen en ideeën opdoen. Ook voor bestratingen ben je hier aan het juiste adres.