Metamorfose van je woonkamer kan ook in het klein

architectuur visualisatie

Soms heb je ineens zin om in en rondom het huis de boel eens goed aan te pakken. De grote schoonmaak van vroeger leende zich er uitstekend voor. OPruimen en grondig schoonmaken ging vaak gepaard met het sauzen van het plafond en nieuw behang op de muur. Nieuwe kleur, frisse uitstraling en daarmee een andere beleving van je woonkamer. De grote schoonmaak slaan we tegenwoordig meestal over. Maar de zin om iets in huis te veranderen ie gebleven. Dat hoeft niet gepaard te gaan met een ingrijpende verbouwing of een compleet nieuw interieur. Houd het eenvoudig en goedkoop. Met een mooie muurdecoratie woonkamer wordt je huis al opgepimpt. Hang hem op een opvallende plek. Boven de bank of bij de eettafel kun je er volop van genieten. Zo kijk je als vanzelf met andere ogen naar je huis. 

Begin je met de grote schoonmaak?

Al zal een grote schoonmaak in onze moderne huizen niet zo grondig zijn als onze moeders en grootmoeders dat deden. Af en toe eens flink aan de slag met dweil, zeem en stofdoek kan geen kwaad. Af en toe een kast opruimen, de ramen lappen en ander vuil grondig aanpakken geeft zoveel voldoening. Alsof je weer vrijer kunt ademen in je eigen huis. Ruim, schoon en fris. Beloon jezelf met iets nieuws aan de wand. Een mooie Wanddecoratie aan de muur of een fijne wandklok op een prominente plaats aan de muur is dan de kroon op je werk. Jij en je huis kunnen er weer even tegen.

Alles op zijn tijd

Wie zijn trein niet mag missen en niet te laat op het werk of een afspraak mag verschijnen weet hoe belangrijk hij is: de klok. Onmisbaar in ons vaak jachtige bestaan. Een wandklok 60 cm helpt dan enorm. Handig om te hebben, leuk om je interieur mee te verfraaien.