Nano coating aanbrengen

Nano coating

Nano coating is een nieuw product wat op de markt is gebracht, ter bescherming van kleding, woningen en veel andere materialen. Het materiaal wat hiermee wordt behandeld is dan water-en vuil afstotend. Het bedrijf Exterior-coatings verkoopt dit spul en is online te bestellen. De productlijnen die je hier allemaal kan vinden, zijn divers. Allemaal soorten coatings die diverse materialen kunnen beschermen tegen invloeden van buiten af.

Sinds wij dit spul in huis hebben, hebben wij al diverse spullen hiermee behandeld. Vooral ons bankstel stond als eerste op de lijst om behandeld te worden. Want met een paar kleine kinderen in huis, zitten hier snel vlekken in.

Nano coating

Nano coating in het bedrijfsleven gebruiken

Dit materiaal is niet alleen voor de particulieren erg handig. Zij kunnen hiermee diverse producten beschermen tegen bepaalde invloeden. Ook het bedrijfsleven heeft inmiddels dit product ontdekt. Want niet alleen textiel kan je hiermee behandelen, ook metaal en zelfs stenen, hoewel zij hier liever een impregneermiddel voor adviseren. Wat misschien ook erg interessant is dat dit product diverse eigenschappen heeft. Zo is het makkelijk schoon te houden. Het is slijtvast en vuil afstotend en het heeft een langdurige werking. Al met al een product die de aanschaf meer dan waard is.

Anti Graffiti

Het komt vaak voor dat door bepaalde mensen gebouwen en soms ook woning worden beklad met verf. Het is dan erg jammer, omdat dit een flinke kosten plaatje kan worden om dit weer schoon te maken. Exterior Coatings heeft een product op de markt gebracht, waarmee je deze kladderaars kan weren. Zij hebben namelijk een anti graffiti  product op de markt gebracht om dit tegen te kunnen gaan. Wanneer je jouw bedrijf of woning met dit product hebt behandeld, is het voor de graffiti spuiters niet interessant meer om hun tekening op de muren te zetten. Want hun verf hecht niet aan de muren en kan er weer makkelijk vanaf gehaald worden, met water.

Dankzij de Nano coating weer een lekvrije tent

De vakantie periode is weer aan gebroken en hierdoor zijn er weer veel mensen op vakantie. Ook wij gaan weer kamperen. Echter was ons tijdens de vorige vakantie opgevallen dat een gedeelte van onze tent niet meer waterdicht was. Daarom hebben wij deze nu behandeld met deze coating en hiermee een verdere lekkage kunnen voorkomen. Voor de zekerheid een busje meegenomen, je weet maar nooit waar het goed voor kan zijn.