Op zoek naar goedkope gas en stroom?

logoHallo allemaal. In een vorige artikel van mij hebben jullie kunnen lezen waar jullie het best een CV ketel kunnen kopen. Je kunt wanneer je het op de goede plaats veel geld besparen. Zo heb ik vandaag een artikel dat hier wel mee te maken heeft. Het gaat namelijk over hoe jij aan goedkope gas en stroom kunt kopen. Of beter gezegd bij welke aanbieder je dit het best kunt afnemen. Ik merkte laatst dat mijn energierekening te hoog was. Vooral ook omdat ik het in mijn vriendenkring bespreekbaar had gemaakt en zij waren het hier met mij over eens. Vooral ook omdat zij ongeveer hetzelfde verbruiken en ik hier duidelijk meer voor moest betalen. Dit wou ik dus veranderen, vandaar dat ik online ging zoeken naar de mogelijkheden. Al snel kwam ik uit op een vergelijkingssite genaamd  123stroomengas.nl. Hier kun je verschillende aanbieders met hun acties of aanbiedingen met elkaar vergelijken. Het verschil met deze site ten opzichte van andere vergelijkingssite is de manier waarop je het overzicht verkrijgt. Je kunt hier heel specifiek filteren naar wat jouw wensen zijn. Ik kan jullie met veel blijdschap vertellen dat ik ben overgestapt. Mijn energierekening is aanzienlijk minder geworden. Ik kan daarom ook niet anders dan 123 Stroom en Gas aan jullie aanraden. Vooral ook omdat hun concept heel goed werkt.

Payoff-50

Hoe werkt het?

wiezijnwijZoals gezegd werkt hun concept heel goed. Buiten het feit dat hun website erg gebruiksvriendelijk is kun je hier binnen drie stappen zien welk pakket het best voor jou is. Je hoeft eigenlijk alleen jouw postcode in te voeren. Vervolgens krijg je een duidelijk overzicht met de verschillende aanbieders die je bij jou in de buurt kunt nemen. Als je hier dan jou eigen filter op toepast krijg je vanzelf een pakket dat bij jou past.