Platdakramen

platdakraam

Het is bepaald niet onverstandig om voor thuis en op kantoor te kiezen voor platdakramen. Deze ramen bieden nogal wat voordelen en zijn in heel veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heb je platdakramen in vaste vorm, met daktoetreding, elektrische platdakramen en de bekende en buitengewoon stijlvolle platdakramen. Keuze genoeg dus. Ook jij zult je echt betere voelen door de toevoeging van frisse lucht en daglicht.

Platdakramen zorgen voor bewezen betere prestaties op de werkvloer

Behalve dat platdakramen er prachtig uitzien, daglicht bieden en voor heerlijke ventilatie zorgen, zorgen ze ook nog eens voor betere prestaties op de werkvloer. Medewerkers voelen zich prettiger, ervaren een gevoel van meer welzijn en gaan bovendien productiever te werk en zijn ook nog eens geconcentreerder. De platdakramen zijn uitstekend geïsoleerd en beschikken niet zelden over HR++ glas, waardoor de maandelijkse energienota ook nog eens daalt. Als er vraag is naar daglicht en ventilatie, dan is er vraag naar platdakramen, die je heel eenvoudig toepast op je woonkamer, je veranda, de keuken en zeker dus op kantoor.

Platdakraam beloopbaar

Regendruppels? Het raam sluit dan automatisch tot de ventilatiestand

Het is snel gegaan met platdakramen, die je tegenwoordig in heel veel verschillende uitvoeringen hebt. Zo zijn ze er met geïntegreerde led verlichting, met een switch en met beloopbaar glas. Ook de uitvoeringen wat betreft het formaat zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. De platdakramen met daktoetreding zijn praktisch als je weet dat je regelmatig het platte dak op moet en is ook al handig als je reparaties aan je dak uit moet voeren of als er onderhoud gepleegd moet worden. Wil je gemak? Kies dan voor een elektrische uitvoering. Met een bijgeleverde afstandsbediening open je heel simpel het raam en bovendien hebben deze uitvoeringen een regensensor. Zo gauw het raam regendruppels voelt, sluit het dak automatisch tot aan de ventilatiestand.

Check wel even de decibellen tijdens een regen- of hagelbui

Dat platdakramen van toegevoegde waarde zijn, moge ondertussen duidelijk zijn.  Zet voor je besluit platdakramen gaat kopen wel even een aantal zaken op een rij. Zo informeer je altijd even naar het aantal decibellen dat geproduceerd wordt als het regent en kies bij voorkeur platdakramen die voorzien zijn van het politiekeurmerk. Deze ramen bieden absolute veiligheid en schrikken inbrekers al op voorhand af.

platdakraam

Professionele montage zorgt voor volledige waterdichtheid en een perfecte afwerking

Heb je een keuze gemaakt uit het aanbod platdakramen, dan laat je de montage bij voorkeur over aan specialisten, die in staat zijn om je platdakraam al binnen een dag te monteren. Door goede montage weet je echt zeker dat er sprake is van waterdichtheid, iets dat door middel van een goede opstand buiten en de juiste omkadering binnen een feit moet worden. Laat je de professionals hun werk doen, dan geniet je optimaal van heerlijke ventilatie en zul je ook zelf ervaren dat daglicht je echt goed doet. En bovendien staan platdakramen tegenwoordig ook nog eens prima op je dak. Daar zorgen de moderne designs van tegenwoordig wel voor. Wat dat betreft hebben de platdakramen een indrukwekkende opmars gemaakt.