Privé creëren met glasfolie

Enorm begrijpelijk wanneer je in de woonkamer zit en dat er mensen naar binnen kijken, dit gaat uiteraard ten koste van je privé toch? Maar wat kan je hier dan aan doen? Dagelijks je gordijnen dichthouden is ook geen optie, bekijk eens glasfolie! Met folie kan je namelijk zo voor zorgen dat er mensen niet meer naar binnen kunnen kijken. Ik weet erg goed dat dit vervelend is zodra je even lekker op de bank hangt.

windowdeco-4001

Plezier met folie

Ik baalde er namelijk ook enorm veel van dat ik niet normaal in mijn woonkamer kon zitten zonder dat er mensen naar binnen aan het staren waren. Hier irriteerde ik me enorm aan waardoor ik op gegeven moment met de gordijnen dicht zat! Niet bepaald charmant maar je moet toch wat om rustig in je woonkamer te kunnen zitten. Uiteindelijk was ik het zo beu dat ik me moest aanpassen voor een ander waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Tijdens het zoeken op internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van windowdeco.nl. Hier kan je gemakkelijk glasfolie bestellen welke wordt geleverd met een perfecte beschrijving zodat je het zelf kan opplakken!  Dit kon ik gewoonweg niet laten liggen en heb het  direct besteld, ik geloof dat het nog geen twee dagen heeft geduurd voordat het netjes bij mij werd bezorgd!