Revivere Traprenovatie, ook voor uw trapbalustrade!

Allereerst een korte introductie: Revivere Traprenovatie is bij uitstek hét adres in de regio Limburg voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van doe het zelf trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een nieuwe trap. Revivere Traprenovatie: Traprenovatie van A tot Z!

Ook voor uw trapbalustrade, volledig op maat!

 

Een traprenovatie project inclusief trapbalustrade op maat; Veilig en praktisch, maar ook sfeervol en een echte eyecatcher in uw gang / hal of woonkamer. Wij vervaardigen in eigen beheer de mooiste trapbalustrades van hout, volledig in 1 lijn met uw trap. Met onze eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en 7 houtspecialisten vervaardigen wij de mooiste maatwerk trapbalustrades van hout volledig in eigen beheer. Met een balustrade van hout kunt u de stijl van de trap prachtig door laten lopen in de trapbalustrade, voor een traditonele, klassieke en vooral ook warme en sfeervolle uitstraling. We hebben diverse balustrade modellen die we veelvuldig in combinatie met ons standaard eiken traprenovatie pakket combineren. Hierbij bent u verzekerd van een balustrade die perfect past bij uw nieuwe trap, volledig in 1 stijl uitgevoerd zowel qua materiaal als kleur.

 

Maar wilt u een mooi contrast realiseren tussen de warme uitstraling van een houten trap en de ‘coole look’ van metaal, dan is een trapbalustrade van RVS of gepoedercaot staal wellicht wel iets voor u. De mogelijkheden op het gebied van vormgeving, en in het geval van staal ook kleurstelling, zijn enorm. Aan de hand van uw wensen realiseren wij altijd een trapbalustrade die past binnen het volledige traprenovatie plaatje.