Sanitair online douchebak gekocht bij de toonaangever in sanitair

logo_header (1)

Zoals de meeste lezers van dit blog immers weten schrijf ik graag over verven. Dit jaar heb ik me voorgenomen om ook meer over sanitair te schrijven, vandaar dit blogartikel over sanitair. Een vriend van me tipte me laatst op de website van Sanitair Online. Na een bezoek aan de website werd ik gelijk verliefd op de Sanitair online douchebak die ze aanbieden. Hieronder heb ik dan ook een tweetal foto’s toegevoegd van douchebakken die mijn favoriet zijn. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening hieromtrent. Ik stel jullie mening altijd op prijs, zeker als je al eens ervaring hebt met de installatie van een douchebak in dit geval. Wist je trouwens dat Sanitair Online meerdere varianten douchebakken biedt? Zo bieden ze een rechthoekige douchebak, een ronde douchebak en tevens een 5-hoek douchebak. Veel varianten, hé?

Riho-douchebak-_DAVOS

Bruynzeel-_Douchebak_vierkant-211054

Ruim aanbod in sanitair

Sanitair Online biedt een ruim aanbod aan in sanitair. Naast items voor de douche bieden ze ook sanitair artikelen aan zoals baden, wanden en wastafels. Naast deze categorieën bieden ze ook meubels, toiletten en kranen aan. Ook douchesystemen, verwarming en spoeling behoren tot hun assortiment. Wist je trouwens dat ze alle A-merken in huis hebben? Hiernaast bieden ze ook bezorging op afspraak. Op deze manier hoeven mensen niet de gehele dag vrij te nemen, alleen voor de levering van een sanitair artikel. Dat bespaart je weer tijd. Wist je trouwens ook dat de bezorging gratis boven een orderwaarde van 200,- euro? Je komt al snel aan dit bedrag aangezien sanitair nu eenmaal rond deze prijs ligt.