Slopen en verbouwen? Wees overal op voorbereid!

En dan voornamelijk op de bergen puin die zich ongetwijfeld om je heen gaan verzamelen. Want zodra je een muurtje eruit sloopt, lossen de brokstukken niet zomaar vanzelf op. Nee, dat zou mooi zijn. In plaats daarvan zul je een manier moeten vinden om er vanaf te komen.

En die manier bieden wij! Bij Regiocontainer kun je terecht om een bak te huren waar je al je afval tijdelijk in op kunt slaan. Onze chauffeurs komen je bak brengen, halen en tussentijds ledigen, zodat jij ongestoord verder kunt gaan waar je mee bezig was. Is dat even handig!

Soorten containers

Nee, bakken waar je zomaar al je afval in mag dumpen hebben we niet voor je. Toch is bij ons een afvalcontainer huren op maat heel gemakkelijk dankzij onze overzichtelijke website. Hierop staat precies aangegeven welke formaten containers er beschikbaar zijn en wat er allemaal wel en niet in mag. Zo weet je precies wat je waar wel en niet in mag gooien.

We willen je er overigens ook op wijzen dat er een handige manier bestaat om je kostbare spullen te behoeden voor vervuiling en beschadigingen. Regiocontainer kan je namelijk een opslagcontainer op maat leveren waar je je bezittingen in kunt plaatsen voor de duur van je project!

Door het hele land

Waar je ook woont, jouw adres vinden is geen enkel probleem voor onze ervaren chauffeurs. De kaart van Nederland heeft voor hen inmiddels geen geheimen meer! Je container wordt gebracht, opgehaald en tussentijds geledigd voor de duur van zes weken. En nee, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht, ook niet voor milieubelasting of btw! Zo weet je altijd waar je aan toe bent wanneer je met Regiocontainer in zee gaat.