Stenen gekocht bij Steenhandel kan

Ik heb samen met een goede vriend van mij een huis gekocht in Nijmegen. De woning was echter wel toe aan een verbouwing. Ik wilde de badkamer graag opnieuw betegelen en ik wilde er graag een bad in laten plaatsen. De slaapkamer moest ook verbouwd worden. Het laminaat wat in mijn slaapkamer lag was erg oud en ik wilde het laten vervangen door vloerbedekking. De keuken moest ook verbouwd worden de keuken die er op dat moment in zat was erg verouderd. Het grasveld wat in de tuin lag wilde ik graag vervangen door tegels. Ik daarom op zoek naar en Steenhandel bij mij in de buurt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een bedrijf dat gevestigd zit in Nijmegen. Het bedrijf heette Steenhandel Kan. Ik nam een kijkje op de website om erachter te komen wat het bedrijf aanbiedt.


Website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze je als klant aan kunnen bieden. Ik besloot nadat ik alle informatie op de website had gelezen om over te gaan tot een aantal aankopen. De stenen waren erg snel geleverd en ik was erg tevreden met het resultaat.