Tafels gemaakt van eikenhout

eiken eettafels

Eikenhout is een winterharde, duurzame houtsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt om tafels te maken zoals eiken eettafels. De duurzaamheid maakt ze ideaal voor mensen die een vleugje klasse willen toevoegen aan hun eetkamer of woonkamer met een houten tafel die jaren mee kan.

Salontafels

Eiken salontafels zijn een van de belangrijkste meubels in je huis. Ze zijn perfect om je voeten op te leggen na een lange dag, je drankje op te zetten na het eten en snacks op te zetten terwijl je tv kijkt. Het is ook een geweldige plek om tijdschriften en boeken te bewaren, zodat je ze gemakkelijk kunt pakken en kunt lezen. Als je eenmaal een paar opties voor eikenhouten salontafels in gedachten hebt, is het tijd om na te denken over hoe ze in verschillende kamers van je huis passen.

Eettafels

Eettafels zijn een zeer veelzijdig meubelstuk dat in elke kamer van je huis kan worden gebruikt. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus er is er zeker een die perfect in je huis past. Eettafels zijn geweldig voor een diner of om feestjes met vrienden te houden. Eikenhouten eettafels zijn zeer sterk en kunnen daarom tegen een stootje. Het materiaal is daarom perfect om te gebruiken voor je eettafel.

Bijzettafeltjes

Bijzettafels zijn een ander type tafel dat je in huis kunt zetten. Deze tafels worden gebruikt om items zoals boeken, tijdschriften en andere items op te bergen. Ze zijn meestal kleiner dan de meeste andere soorten tafels en kunnen in verschillende kamers door het hele huis worden gebruikt. Deze eikenhouten tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. De duurzaamheid en sterkte maken deze stukken ideaal voor elke thuis- of kantooromgeving waar mensen een plek nodig hebben om dingen naast zich neer te zetten. Deze tafels zijn ideaal als je op een bank zit en een tafeltje nodigt hebt om je spullen neer te zetten.

Tuintafel

Houten tafels voor je terras zijn een geweldige manier om de natuurlijk uitstraling van je tuin te verwerken in het meubilair van je terras. Zo loopt je terras en de tuin meer in elkaar over. Daarnaast is hout bestand tegen het weer, waardoor het een goede optie is voor buiten. Deze tafels zijn ideaal om een uitnodigende ruimte te creëren waar gasten kunnen zitten en kunnen genieten van een kopje koffie. Combineer het met een licht vloerkleed en je zult een prachtige zithoek hebben.

De producten van Nijhuis

Bij Nijhuis Meubels kun je terecht voor al je wensen. Ben je op zoek naar een mooie houten eettafel? Nijhuis heeft tafels in alle vormen en maten. Je kunt er terecht voor ovale, ronde en rechthoekige tafels. Ze hebben zelfs vierkante tafels en boomstamtafels. Neem eens een kijkje in hun collectie. Je zult zeker nieuwe ideeën krijgen!