Tip: Oplevering huurwoning

Door de jaren heen is de fysieke weerstand van mijn moeder fors achteruit gegaan! Zij kon niet meer optimaal voor zichzelf zorgen wat natuurlijk erg vervelend was voor haar. Zodoende zijn mijn broers en ik opzoek gegaan naar een goed verzorgingstehuis. Binnen no time vonden wij een geschikt verzorgingstehuis waar zij kon gaan wonen onder begeleiding. Maar om deze verhuizing te kunnen bewerk stellen moest de huur van haar oude woning worden opgezegd. Gelukkig gaf de makelaar akkoord, maar inruil daarvoor moest de woning netjes achter gelaten worden.  De vloerbedekking moest verwijderd worden, De badkamer moest schoon gemaakt worden en er moeten een aantal niet originele zaken gedemonteerd worden!

Aan de hand van de gestelde eisen ben ik opzoek gegaan naar een extern bedrijf gespecialiseerd op het gebied van nette oplevering huurwoning. Onder de zoekterm nette oplevering huurwoning belandde ik dan ook op de website van Seniorenhulp. De naam van deze aanbieder zegt eigenlijk meer dan genoeg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen en ontruimen van seniorenwoningen. Vandaar dat ik overstag ben gegaan tot het inhuren van Seniorenhulp!

Oplevering huurwoning

Een geweldige keuze!

Achteraf gezien heb ik dan ook een goede keuze gemaakt! Simpelweg omdat Seniorenhulp de woning volledig heeft ontruimd en er is voldaan aan de gestelde eisen door de makelaar!

Bent u een senior die wilt verhuizen en hulp daarbij nodig heeft? Dan raad ik het u aan om zo snel als mogelijk contact op te nemen met Seniorenhulp!

sen 2