Uitstekend dakdekkersbedrijf Eindhoven

dakdekkersbedrijf Eindhoven

Het dakdekkersbedrijf Eindhoven staat in deze omgeving zeer hoog aangeschreven. Niet voor niets heeft dit bedrijf een score van een 8.4. Niet voor niets is deze review zo hoog, want wanneer je praat over een geweldige service dan is dat bij dit bedrijf wel te vinden.

dakdekkersbedrijf Eindhoven

040dakdekker heeft een tijd geleden bij ons uit de brand geholpen toen bleek dat wij een flinke lekkage hadden. Zowel buiten, maar ook binnen kwam de regen met bakken naar beneden. In eerste instantie hadden wij het niet in de gaten, maar daar kwam snel verandering in.

Zeer goede en snelle hulp door het dakdekkersbedrijf Eindhoven

Nietsvermoedend kwamen wij die dag weer thuis. Het was een regenachtige dag en daarom waren wij blij om weer thuis te zijn. Lekker neerploffen op de bank en even helemaal niets meer hoeven doen. Althans, dat was de planning. Eenmaal binnen gekomen, kwamen wij snel in actie. Overal werden emmers en pannen vandaan gehaald om het regenwater wat naar binnen kwam op te vangen. Op de één of andere manier was er een flinke lekkage ontstaan in ons dak en sijpelde het water naar binnen.

Gelukkig hebben wij door de zeer snelle actie van 040dakdekker een ramp kunnen voorkomen. Dit bedrijf is namelijk 24/7 bereikbaar en heeft na ons telefoontje meteen actie ondernomen. Er werd een spoedreparatie uitgevoerd en daar waren wij al zeer tevreden over. De echte reparatie volgde een paar dagen later en nu kunnen wij weer heerlijk droog, binnen zitten.

dakdekkersbedrijf Eindhoven