Veilig wonen met een Isoduct!

IsoductHet onderwerp van vandaag is Isoduct !Een avondje hangen bij de open haard is altijd gezellig. Heerlijk met het gezin ontspannen bij de open haard. Helaas gebeurde er afgelopen maand iets vervelends. Er ontstond een brand in schoorsteen. Mijn vrouw en ik schrokken hier echt heel erg van. Gelukkig heb ik de brand zelf kunnen blussen, maar de schrik zat er zeker in. Ik dacht even lekker met de kinderen en mijn vrouw te gaan ontspannen, en dan gebeurt er zo iets. Ik wilde dit probleem dan ook voor de volgende keer gaan voorkomen. Maar hoe kon ik dit probleem voor de volgende keer gaan voorkomen? Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Al vrij snel kwam ik terecht bij een Isoduct op de website van bouw-handel.nl.

Bouwhandel

Wat houdt zo’n rookkanaal precies in?

Een rookkanaal was voor mij de oplossing. Maar wat is de precieze werking hier nou van? Een dubbelwandig rookkanaal met ingebouwde brandwerende omkokering zorgt ervoor dat er geen schoorsteen brand meer kan voorkomen. Natuurlijk toen ik dit las op de website van bouw-handel.nl was ik meteen overtuigd. Zodoende nam ik het besluit om zo’n rookkanaal aan te gaan schaffen op deze website. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van brand in de schoorsteen. Natuurlijk geeft deze oplossing ons een veilig gevoel!

Brand bestrijden