Verander je woning met je eigen accessoires

Woonaccessoires, je kunt het zo gek niet bedenken. Ben jij toe aan een nieuw look in je huis? Wil je meer sfeer en rust creëren? Of wil je juist dat die ene kamer meer energie uitstraalt? Met behulp van kleine veranderingen kun je een heel groot verschil maken. Een nieuw tafellaken op de eettafel. Een andere lampenkap om de lamp heen, daar bij de zithoek. Misschien heb je boven op zolder nog dingen bewaard, die nu o zo mooi op het kastje kunnen staan.

Veel mensen gaan aan de slag met een nieuw lakje verf. Ze kopen nieuwe meubels en een nieuw tapijt. Al het oude eruit en op naar een (haast) volledige renovatie. Het kost een hoop tijd en ook een heleboel geld. Om er maar niet aan te denken, dat het toch niet helemaal was wat je zocht. Een andere minder tijdrovende manier is gewoon wat schuiven en kleine veranderingen aanbrengen. Vaak heb je zelf spullen die verplaatst kunnen worden, of vind je ergens een hele mooie accessoire. Met een beetje creativiteit kom je heel ver en het scheelt je ook nog eens een heleboel geld.

Hier vind je inspiratie

En waar ga je dan heen, als je toch wat nodig hebt? Het aanbod is groot en het meest rustig zoek je waarschijnlijk op internet. Bij www.blog-woonidee.nl kun je terecht voor ideeën, advies en spullen. Voor het hele huis van kelder tot zolder en van binnen tot buiten. Ga je zelf beginnen met die woonkamer, of wil je toch ook eindelijk dat dakraam op zolder laten plaatsen. Het maakt niet uit of het een kleine of grote klus is. Doe je het zelf of schakel je hulp in? Laat je inspireren om van jouw huis een nieuw paleisje te maken.