Vergrootglas voor op je telefoon, een echte aanrader!

Met een vergrootglas wordt het lezen een stuk makkelijker! Mijn oma was 2 maanden geleden jarig, bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Veel oma’s willen geen cadeaus ( zo ook die van mij ) maar het hoort er toch wel bij. Het hele jaar staat ze voor je klaar dus ze mag ook wel eens verwend worden. Ik wist alleen niet zo goed wat ik mijn oma voor haar verjaardag moest geven. Ik ben eens op internet gaan zoeken maar ook daar zag ik niet veel nuttigs. Toen ik samen met een vriend van mij op het terras zat een biertje te drinken zat er een ouder stel naast mij. Ze hadden beide de hun telefoon op tafel liggen, wat mij opviel was dat het beeldscherm er anders/apart uit zag. Zo nieuwsgierig als ik ben heb ik het stel gevraagd wat dat op hun beeldscherm was. Ze vertelde mij dat het een vergrootglas was dat je op je telefoon kunt plaatsen. Ze lieten ook het verschil zien, zonder en met vergrootglas. Ze waren er erg blij mee en konden nu veel makkelijker gebruik maken van hun telefoon. Toen ik thuiskwam heb ik nog eens het internet om raadt gevraagd en gezocht naar een vergrootglas voor op een beeldscherm. Ik heb hem meteen besteld en mijn oma er erg blij mee gemaakt! Die stomme bril is nu niet meer nodig, een echte uitkomst!  

De voordelen van het vergrootglas :

  • Makkelijk leesbaar.
  • Grotere letters.
  • Gebruiksvriendelijker.
  • Minder vermoeiend.

Echt een aanrader dus!