Wat is Sigma muurverf?

Sigma muurverf

Sigma muurverf is watergedragen en geeft een goed resultaat. In het assortiment hebben ze veel soorten muurverf. Je kan kiezen uit schimmelbestendige, schrobvaste en reinigbare muurverf ze hebben het allemaal. Als je muurverf zoekt dat decoratief moet zijn dan zit je bij Sigma ook goed. De sigmulto lijn bevat zowel een metallic muurverf als een supermatte muurverf die zorgt ook voor extra warmte in de ruimte waar je het muurverf hebt gebruikt. Muurverf van Sigma kan je makkelijk verwerken en daarom ook prima te gebruiken voor mensen die het zelf willen doen. Sigma heeft ook lakverf die ook erg duurzaam is. De lakverf van Sigma dekt erg goed en is ook makkelijk te verwerken als de muurverf. De doe-het-zelf mensen kunnen daarom ook gemakkelijk de lakverf aanbrengen. Bij lage temperaturen zoals tot het vriespunt kun je de lakverf gaan gebruiken voor buiten en binnen. Het is niet seizoensgebonden. 

Voordelen van latex muurverf

Sigma muurverf heb je in veel verschillende soorten 1 daarvan is latex. Latex verf heeft vele voordelen te bieden. Hier zijn de belangrijkste paar voordelen:

  • Het geeft bijna tot geen geur af. Dat kan voor vele mensen een grote voordeel zijn, want de geur van muurverf kan erg sterk zijn. 
  • Sigma muurverf droogt erg snel en dat is een enorme voordeel, want dan hoef je het niet te lang laten drogen en kunnen mensen er niet per ongeluk aan zitten. De droogtijd is van 30 tot 60 minuten.
  • Latex verf is meestal van goede kwaliteit, waardoor je het hele jaar ermee door kan gaan. Het heeft ook een isolerende werking, dat houdt in dat het je wat energiekosten kan besparen. 
  • Je kan er ook makkelijk overheen verven als je ander verf op je muur wilt hebben. 
  • Ook heeft deze Sigma muurverf bestanddelen wat ervoor zorgt dat de groei van schimmels en bacteriën tegenhoudt.