Welk bureau is het meest geschikt voor u?

Interieur 3

Een bureau is onmisbaar in uw werkplek of kantoor. Maar voor welk bureau kunt u nou het beste kiezen? Het maken van een vlekkenplan kan hier ten eerste bij helpen. Verder kunt u ook met een aantal andere dingen rekening houden. Den bijvoorbeeld aan hoeveel ruimte u op uw bureau nodig heeft. Werkt u met veel papieren en heeft u misschien meerdere schermen nodig dan is een groter werkblad misschien een beter idee maar werkt u nou vooral op een computer en doet u vrijwel alles online dan is zo’n groot bureau helemaal niet nodig en alleen maar onhandig. Houdt ook rekening met de ruimte waarin het bureau komt. U wilt niet dat het bureau de hele ruimte in beslag neemt.

Is een ergonomisch bureau wat voor u?

Een ergonomisch bureau is een goede keuze voor u als u vaak en lang achter u bureau werkt. Met dit bureau heeft u de mogelijkheid om u bureau helemaal persoonlijk in te stellen. Een goed ingesteld bureau is van groot belang voor uw nek en rug waar u last van kan krijgen als het bureau niet goed is ingesteld. Met dit bureau kunt u bijvoorbeeld afwisselen tussen zittend en staand werken aan uw bureau. Ook kan het een flexibele optie zijn voor de werkplek waarin u werkt. Kijk bijvoorbeeld even naar het vlekkenplan om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Welke type bureaus zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten bureaus. Een populaire opties is vaak een ergonomisch bureau wat eerder besproken is. Ook kunt u gaan voor een slinger bureau. Ook met een slinger bureau kunt u de hoogte verstellen dit gaat echter wel handmatig. Dit bureau is geschikt voor flexwerkplekken.en mensen die graag de hoogte van hun bureau verwisselen. De in hoogte instelbare bureaus zijn bureaus die in hoogte verstelbaar zijn door middel van een inbussleutel. Deze zijn normaal instelbaar tot een zithoogte van 86 centimeter wat voldoet aan de europese en nederlandse norm. Ook kunt u kiezen voor een hoekbureau wat handig kan zijn als u veel plekken nodig heeft.